Онуфріївський район
Суспільство

Віддали шану учасникам бойових дій

Віддали шану учасникам бойових дій
15 лютого в селищі Онуфріївка, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, відбулася урочиста хода керівництва району, воїнів-інтернаціоналістів, представників трудових колективів підприємств і організацій покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам (афганцям). Учасникам бойових дій за незалежність та територіальну цілісність України.
Біля пам’ятного знаку відбувся мітинг, на якому перед присутніми виступила голова районної ради Уткіна Т.І. До підніжжя пам’ятного знаку було покладено живі квіти.

Усіх героїв, які віддали своє життя, відстоюючи честь інших держав, вшанували хвилиною мовчання…

Цього ж дня у районному будинку культури відбулися урочисті збори та святковий концерт присвячені 29-ї річниці виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан. З вітальним словом перед присутніми виступили: голова райдержадміністрації Самородченко С.М., голова районної ради Уткіна Т.І., голова спілки воїнів–інтернаціоналістів району «Саланг» Гога В.І.

Під час проведення урочистих зборів учасникам бойових дій на території інших держав були вручені грамоти та матеріальні допомоги райдержадміністрації та районної ради.

Урочистості продовжилися тематичною концертною програмою.
На завершення святкових заходів в Онуфріївському православному храмі Іоанна Предтечі відбулась поминальна панахида за загиблими та померлими воїнами-інтернаціоналістами.
Віддали шану учасникам бойових дій
Віддали шану учасникам бойових дій
Віддали шану учасникам бойових дій

"ВК" у PDF