Новгородківський район
Суспільство

БДЮТ отримав сучасну комп’ютерну техніку

БДЮТ отримав сучасну комп’ютерну техніку
Триває в районі дієва співпраця районної влади та народного депутата України Олеся Довгого по забезпеченню закладів освіти Новгородківщини необхідною матеріально-технічною базою.
Крім навчальних закладів комп’ютерною технікою забезпечено і районний позашкільний заклад. Приємною несподіванкою для працівників та вихованців будинку дитячої та юнацької творчості стало вручення двох сучасних компютерів, багатофункціонального пристрою (принтер, сканер і ксерокс) та ноутбука. Цими днями голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга, помічники народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко та Ніна Грязнова і начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Остапчук відвідали позашкільний заклад, поцікавилися його діяльністю і виконали цю гарну місію.

В свою чергу керівники районного парламенту дітей, який працює на базі БДЮТу, Катерина Дукай та Віталій Ніколаєнко подякували гостям за необхідну техніку та передали народному депутату Олесю Довгому подяку за мудрість, доброту і розуміння, сприяння розвитку учнівського самоврядування в районі та допомогу в організації роботи дитячого парламенту. Керівник будинку дитячої та юнацької творчості Наталія Квітка, працівники і вихованці щиро дякують всім причетним до придбання такої вкрай потрібної сучасної техніки та сподіваються на нові приємні сюрпризи.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF