Онуфріївський район
Суспільство

ЗАКІНЧУЄТЬСЯ СЕЗОН ПОЛЮВАННЯ 2017–2018 РОКІВ

ЗАКІНЧУЄТЬСЯ СЕЗОН ПОЛЮВАННЯ 2017–2018 РОКІВ
Мисливське господарство ДП «Онуфріївський лісгосп» займає 3080 га угідь. Сама природа поєднала фауну з лісом, адже життя більшості тварин у нашій місцевості нероздільне з лісом, який є для них надійною домівкою. І саме тут вони знаходять захист та основний корм.
Якщо ти відчуваєш себе справжнім природолюбом, охоронцем природи, який у своєму житті врятував життя бодай однієї тварини, захистив від холоду чи врятував від голодної смерті навіть маленьку пташину, то вважай, що життя твоє прикрашене благородним вчинком і живеш ти не марно.

Хочемо, щоб кожний мисливець підтримував добру традицію – відпрацювавши певні дні, обладнуючи годівниці, заготовляючи та підвозячи корм для диких тварин, тоді й чисельність тварин зросте до рівня європейських країн.

21 січня 2018 року закінчується сезон полювання. Згідно Закону України «Про мисливське господарство та полювання» для своєчасного проведення оперативної обробки інформації щодо кількості добутої дичини в минулому мисливському сезоні, кожен мисливець зобов’язаний здати до 01.05.2018р. заповнені контрольні картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання.

Пам’ятайте: своєчасно здавши контрольну картку ви виконаєте свій обов’язок по наданню статистичних даних про добуту дичину і своєчасно будете забезпечені новою контрольною карткою до відкриття нового сезону полювання.

Мисливствознавець ДП «Онуфріївський лісгосп» О.Сисой

"ВК" у PDF