Онуфріївський район
Суспільство

Щодо будівництва на території ліцею ім. В.О. Сухомлинського

Щодо будівництва на території ліцею ім. В.О. Сухомлинського
3 січня 2018 року за ініціативи голови районної державної адміністрації Самородченка С.М. в сесійній залі Павлиської селищної ради відбулись громадські слухання по питанню розташування на території навчально-виховного комплексу «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей ім..В.О.Сухомлинського» запланованого будівництва комплексу будівель (спортзал, навчальний корпус з їдальнею).
3 січня 2018 року за ініціативи голови районної державної адміністрації Самородченка С.М. в сесійній залі Павлиської селищної ради за участі: голови районної ради Уткіної Т.І., першого заступника голови районної державної адміністрації Дудніка І.В., Павлиського селищного голови Антонової І.С., секретаря Павлиської селищної ради Терещенка В.І., керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, депутатів селищної ради, вчителів відбулись громадські слухання по питанню розташування на території навчально-виховного комплексу «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей ім..В.О.Сухомлинського» запланованого будівництва комплексу будівель (спортзал, навчальний корпус з їдальнею).

Характеристика об’єктів: спортзал розміром 30,0х12,0м; навчальний корпус з їдальнею - двоповерхова будівля, розміром 42,0х15,0м. Навчальний корпус складається з 8-ми класів. На другому поверсі передбачається розміститибібліотеку. Їдальня, яка буде на 1 поверсі розрахована на 150 посадкових місць.

Голова райдержадміністрації Сергій Миколайович запропонував присутнім два варіанти розміщення даних будівель.

Варіант №1.
Розміщення проектуємих об’єктів в північно-західній частині території школи.При запланованому будівництві підлягають знесенню корпус з музичними класами,господарська будівля та існуюча їдальня.

Варіант №2.
Розміщення проектуємих об’єктів в північно-східній частині території школи. При запланованому будівництві підлягають знесенню приміщення бібліотеки та шкільна майстерня, яка побудована в 1910 році.

В процесі обговорення присутніми був запропонований 3 варіант – в північній частині території школи. Але цей варіант значно ускладнює розташування артсвердловини, що вимагає згідно державних будівельних норм , облаштування санітарно-захисної зони.

При обговоренні громада зупинилась на 1 варіанті.





"ВК" у PDF