Знам’янський район
Суспільство

Ялинкові дива: якими бувають новорічні красуні?

Ялинкові дива: якими бувають новорічні красуні?
Виявляється, що творчість дітей та дорослих навіть у погляді на ялинку може бути дуже широка. Вже другий рік поспіль у дошкільнят ОНЗ «Петрівський НВК I-III ступенів» відбувається конкурс на найкреативнішу ялинку. Цього року, під час святково дійства біля ялинки-красуні, кращі творчі роботи мали гідну оцінку, а всі учасники були нагороджені грамотами.
Уявити собі, що ялинка буває з макаронів або цукерок можна, але мало хто візьметься зробити такий шедевр власноруч. Вихованці молодшої і старшої групи вже другий рік поспіль доводять, що вміють разом з батьками, бабусями власноруч робити дуже незвичні ялинки.

Розповідає заступник з навчально-виховної роби ОНЗ «Петрівський НВК I-III ступенів» Галина Балюк: « У садочку «Казка» вже другий рік поспіль проводиться конкурс на кращу ялинку. Цей конкурс став дуже популярний серед малечі, практично кожен наш вихованець з батьками чи дідусями, бабусями виготовив свою неповторну ялинку. Протягом двох років ми влаштовуємо ще і музей ялинкової іграшки та листівки. Батьки поприносили старі іграшки, якими вони не прикрашають ялинку. Дітям цікаво, які прикраси були колись.

Нам дуже складно визначити переможців. Минулого року у всіх були перші місця. А цього, 2017-го року ми вирішили виділити кращих. Серед кращих: Денис Матущак, Володимир Лашко, Вероніка Ушакова, Вікторія Волошина, Нікіта Нікіфоров, Софія Воровська. Ці діти отримали окрім грамот магніти у формі собачки, символа наступного року.»

Ялинкові дива: якими бувають новорічні красуні?

"ВК" у PDF