---
Суспільство

ГОРОСКОП НА 2018 РІК ДЛЯ УСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

ГОРОСКОП НА 2018 РІК ДЛЯ УСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ
ОВЕН
Увесь рік триватиме для вас під девізом: «Тільки вперед!» Можливо, ви захочете відкрити власну справу або розвинути вже існуючу. Більшість ваших планів реалізуються успішно завдяки фінансовій допомозі спонсорів або партнерів. У сімейних Овнів в особистому житті усе буде спокійно, ви з партнером будете разом займатися облаштуванням житла. Самотні Овни можуть зустріти «свою» людину, з якою створять щасливу і міцну сім’ю. Гороскоп віщує міцне здоров’я, але за умови, що найменші прояви хвороби не будуть ігноруватися.

ТЕЛЕЦЬ
Тельцям гороскоп вказує на чималу кількість шансів досягти успіху у важливих справах. І не тільки в роботі, а й в особистому житті. 2018 рік пройде під знаком нових знайомств. Щоб усе йшло гладко, не забудьте знайти час, щоб помріяти і загадати бажання. Тільки пам’ятайте, що їх нікому не можна розповідати! У сімейному житті необхідно дослухатися до того, що говорять близькі люди, і зважувати кожне слово у відповідь. Для того, щоб вберегтися від хвороб, Тельцям слід дотримуватися режиму харчування і частіше відпочивати.

БЛИЗНЮКИ
2018 рік для Близнюків буде дуже важливим в кар’єрних і фінансових питаннях. Їх очікує стабільне фінансове становище. Є висока ймовірність піднятися кар’єрними сходами. Головне не втрачати витримки і стійкості духу, щоб сміливо сприймати зміни, підвищувати соціальний статус, брати ініціативу в особистому житті у свої руки. За гороскопом у сердечних справах Близнюків очікує новий роман, можливо, навіть службовий. У вас є усі шанси створити серйозні і тривалі стосунки. Ведіть здоровий спосіб життя і даруйте собі частіше масаж, баню, косметичні процедури.

РАК
Протягом усього року Раків буде супроводжувати відчуття свободи. Перед вами відкриється безліч можливостей як на роботі, так і в коханні. У кар’єрі ви зможете проявити усі свої таланти й обійняти бажану посаду. Вас чекають вигідні контракти й вдале завершення розпочатих проектів. З фінансами особливих проблем не передбачається. Самотні Раки будуть відкриті усьому новому, а Собака зробить усе можливе, щоб особисте життя заяскравіло усіма кольорами веселки. У 2018 році ваше здоров’я не підведе: ви будете чудово себе почувати і матимете гарний вигляд.

ЛЕВ
У новому році Леви будуть у центрі уваги. Ваша кар’єра буде успішною, ви зможете справити гарне враження на партнерів і підтримувати з ними гарні стосунки. Можливо, ви навіть відкриєте власну справу. Але при цьому не слід зазнаватися і принижувати тих, кому щаститиме менше. Представники цього знаку зможуть створити нові романтичні стосунки із вдалим продовженням. Але якщо ви сімейний Лев, то слід пам’ятати, що Собака не терпить зради й обману. Що стосується здоров’я, то вам слід берегти себе й уникати перевтоми.

ДІВА
Наступного року Діву очікує успіх як у професійному, так і в особистому житті. Власний бізнес буде успішним — ви переженете усіх конкурентів. У другій половині року отримаєте чималий прибуток. У стосунках Діви мають бути максимально спокійними і мудрими: не дозволяйте ревнощам взяти гору. Сімейним Дівам слід більше приділяти уваги партнеру і дітям. А самотні до кінця року зустрінуть кохану людину. Відмовтеся від шкідливих звичок, займіться спортом — тоді ви зможете уникнете проблем з серцево-судинною системою і безсонням.

ТЕРЕЗИ
Любов, кар’єра, здоров’я - усі сфери для Терезів будуть неймовірно успішними у 2018-му, а творчі Терези можуть отримати надзвичайну популярність. Вони відчують себе сповненими сил та енергії, зможуть реалізувати найбільш зухвалі плани, а особливо ті, про які мріяли давно, але усі справи слід планувати ретельно. Зірки допоможуть зробити рік насиченим на приємні події, але своїми цілями краще ділитися тільки з найближчими. Ваше здоров’я буде міцним у 2018 році, але все ж не завадять активні заняття спортом.

СКОРПІОН
У 2018 році зірки рекомендують Скорпіонам уникати негативу і направляти енергію на вирішення реальних, а не надуманих проблем. Вас чекає кар’єрний зліт, ви досягнете усіх цілей і реалізуєте себе. Також зможете вирішити усі справи, підвищити доходи і досягти стабільності. А от незалежність рекомендовано у 2018 році проявляти виключно в екстрених ситуаціях. В особистому житті будьте поступливими і турботливими. Самотні перебуватимуть в активному пошуку. Зірки радять не дратуватися й уникати перевтоми.

СТРІЛЕЦЬ
У 2018 році Стрільці поставлять собі занадто багато задач. Але щоб їх реалізувати, слід позбутися другорядних цілей. У справах вам слід бути терплячими і усе добре планувати. Навчіться розставляти пріоритети і добряче подумайте, перш ніж прийняти важливе рішення. У коханні ви будете дуже романтичні, непостійні и легковажні. Остерігайтеся випадкових зв’язків і відрізняйте кохання від закоханості. Цього року зірки радять бути уважними до опорно-рухового апарату, це дозволить зберегти енергію.

КОЗЕРІГ
Цей практичний знак зодіаку у рік Собаки відчує справжній смак життя і не захоче спинятися. Подорожі, зустрічі з друзями, розваги та геніальні ідеї - це ще не повний перелік усього, що чекає на Козерогів. До усього представники цього знаку відчують приплив сил і почнуть реалізовувати свої ідеї. Ваша розважливість дозволить направити енергію у потрібне русло. На роботі можливі нові знайомства і відрядження. Для сімейних Козерогів настане період оновлення стосунків, а для тих, хто не має пари, прийде пора яскравих романтичних пригод. Ваше здоров’я буде чудовим, підтримуйте його бігом і фітнесом.

ВОДОЛІЙ
У новому році у Водоліїв буде багато перспективних ідей. Представники цього знаку зможуть покращити своє фінансове становище, поєднуючи творчість і ділову хватку. Усі проекти чудово реалізуються в житті. Ви будете легко закохуватися і врешті-решт зможете зустріти потрібну вам людину для створення тривалого і міцного союзу. Сімейні Водолії можуть очікувати на появу нового маленького члена сім’ї. Ваш імунітет буде працювати як годинник, тому щодо здоров’я хвилюватися не варто.

РИБИ
Щоб здійснити все, що задумали, Рибам доведеться знайти для себе ідеальну течію. Якщо у роботі хотітиметься просунутися вперед, то слід вдатися до хитрощів. І не беріть на себе багато обов’язків – ви швидко втомитеся і втратите сили. Лише не треба 2018 року гнатися за великими статками: послуговуйтеся тим, що маєте, тоді збережете фінанси і не потрапите у кризу. Стосунки Риб складатимуться гармонійно. Ви зустрінете гарних партнерів і будете абсолютно щасливими. Цього року слід берегти любов і дорожити сім’єю. Якщо приділятимете час здоров’ю, то воно не буде вас підводити.

"ВК" у PDF