Знам’янський район
Суспільство

Посвята в юні музиканти та танцівники в Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка

Посвята в юні музиканти та танцівники в Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка
Традиційно, напередодні різдвяних та новорічних різдвяних свят в Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка проводиться улюблене свято першокласників, посвята в юні музиканти та танцівники.
Цього року у стінах закладу перші кроки до Світу Мистецтва розпочали 40 учнів інструментальних класів та десять учнів класу народно – сценічного танцю.

Більшість з учнів, переступаючи поріг школи, нічого не знають про музику, інструменти, танець. Та жага до знань, пізнання нового, незвіданого привела їх до нашої школи.

Першокласники співали, виконували свої перші танцювальні постановки, грали на музичних інструментах, брали участь в ігровій програмі, під час якої вони проявили свої здібності та знання, здобуті за час навчання, а заодно подарували гарний настрій собі та усім присутнім! Кожна дитина отримала учнівський квиток, свій перший зошит та значок з емблемою школи.

Посвята учнів першого класу відбулася в святковій атмосфері новорічних вогників та ялинки. В гості до вихованців завітав Святий Миколай, який частував їх солодощами.

Зі словами привітання виступила заступник директора з НВР Яблуновська Н. А., яка побажала дітям успіхів на шляху до пізнання світу музичного мистецтва.

Свято скінчилося, а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, хореографічного мистецтва, де добрими і надійними супутниками дітям стануть викладачі і батьки. Хочеться побажати всім першокласникам наполегливості в здійсненні їх мрій! Нехай завжди лунає радісний сміх та зростають маленькі зірочки нашого міста!

"ВК" у PDF