Знам’янський район
Суспільство

Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки

Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки
2-3 грудня відбувся груповий етап розіграшу Кубка міського голови з футзалу, який присвячений відзначенню 74-ї річниці з Дня визволення міста Знам’янка від фашистських загарбників.
У групі «А» «Знам’янка Друга-1» святкувала дві впевнені перемоги –розгромила «Будівельник» (15:4) та «Хлібодар» (13:5). Друге місце у цій групі посів «Будівельник», який з рахунком 7:5 переміг «Хлібодар».

У групі «Б» цибулівська «Нива» посіла перше місце. Вона здобула перемоги з перевагою в один м’яч над петрівським «Буревісником» (5:4) та командою «Знам’янка Друга-2» (6:5), а також розгромила «Темп» (9:3). «Темп» з Олександрівського району програвши двічі в другий день змагань взагалі не з’явився на гру з петрівським «Буревісником». Друге та третє місця у цій групі посіли відповідно «Буревісник» та «Знам’янка Друга-2».

У групі «В» сильнішим став олександрійський «Шляховик», який розгромив «ПТУ-12» (15:1) та здобув звитягу у непростому протистоянні з богданівським «Буревісником» (програв після першого тайму матчу з рахунком 1:2, але зуміли забити три м’ячі у другій половині зустрічі – 4:2). Друге місце у цій групі посів «ПТУ-12», який сенсаційно переграв богданівців У цій грі останні у порівнянні з першим днем змагань не могли розраховувати на свого голкіпера Олександра Кушніренка, а от «ПТУ-12» підсилився двома гравцями: голкіпером Віталієм Халомончиком та нападником Андрієм Савіцьким. Як наслідок перемога «ПТУ-12» (5:3).

За підсумками групового етапу змагань до чвертьфіналу вийшло всім з 10 команд. Змагання залишили команди «Темп» та «Хлібодар», які за додатковими показниками поступилися богданівському «Буревіснику».

По завершенню останнього матчу групового етапу змагань відбулося жеребкування чвертьфіналів. Волею жеребу випало кілька цікавим пар. Так, між собою зустрінуться переможці груп «Б» і «В» – «Нива» й «»Шляховик». Також цікавим очікується протистояння між командами «Знам’янка Друга-1» та «Буревісник» (Петрове). «Будівельник» же зустрінеться ж «Знам’янкою Другою-2». А ще в одному чвертьфіналі зіграють між собою команди групи «В» – богданівський «Буревісник» та «ПТУ-12». Чвертьфінальні матчі пройдуть 9 грудня у спортивному залі Знам’янської міської КДЮСШ. Наступного дня, 10-го грудня, будуть зіграні півфінальні протистояння, матч за третє місце та фінал.

Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки
Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки
Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки
Стартував розіграш Кубка міського голови Знам’янки

"ВК" у PDF