Знам’янський район
Суспільство

Традиційний шахово-шашечний турнір

Традиційний шахово-шашечний турнір
9 грудня відзначають 74 - річницю з Дня визволення Знам’янки від фашистських загарбників. Знам’янка була визволена 9 грудня 1943 року. За період окупації фашистами та поліцаями-запроданцями було розстріляно 753 мирних громадян (переважно жінок, стариків, дітей), замучили живцем 188 чоловік, насильно вивезли до Німеччини 1121 чоловіка, переважно молодь.
Сьогодні у 2017 році згадуємо словами подяки всіх, хто боронив мирне небо Знам’янщини! Говоримо слова подяки і тим незламним воїнам, які вже котрий рік боронять Україну в зоні АТО! Над Знам’янщиною – чисте небо і мирна пісня! Не забуваємо цінувати подвиг, шануємо і пам’ятаємо героїв!

І на передодні свята Дня визволення Знам’янка від німецько-фашистських загарбників 1 грудня 2017 року у Будинку культури смт Знам’янка Друга уже не перший рік проводиться шахово-шашечний турнір. Команди загальноосвітніх шкіл селища змагалися між собою, і хлопці і дівчата.

Зі словами привітання виступив селищний голова Москаленко С.Б. Під час турніру адміністрація Знам’янської Другої селищної ради пригощала гравців солодощами та чаєм, а також підготувала для переможців призи.

Переможцями серед юнаків з шашок стали:
I-місце Чернега І. (ЗШ № 6), II-місце Русаненко Р. (ЗШ № 6), III-місце Корж В. (ЗШ № 7).

Серед дівчат з шашок: I-місце Акімава С. (ЗШ №7), II-місце Хорунжа Т. (ЗШ№6), III-місце Хорунжа О. (ЗШ№6).

Переможці серед юнаків з шахів: I-місце Калашніков М. (ЗШ № 7), II- місце Бабанський Є. (ЗШ № 6), III-місце Буглак Д. (ЗШ № 7).

Серед дівчат з шахів: I-місце Пожар К. (ЗШ № 6), II-місце Рогова О. (ЗШ № 7), III-місце Науменко В. (ЗШ № 6).


Дипломами були нагороджені команда ЗШ № 6 за зайняте I-місце, а команда ЗШ № 7 за зайняте II-місце.
Традиційний шахово-шашечний турнір

"ВК" у PDF