---
Суспільство

Доктор Супрун представила держсекретаря МОЗ Артема Янчука

Доктор Супрун представила держсекретаря МОЗ Артема Янчука
15 листопада 2017 року, держсекретар Артем Янчук був представлений колективу Міністерства охорони здоров'я України. Янчук призначений держсекретарем МОЗУ строком на п’ять років.
«Я рада представити держсекретаря Міністерства охорони здоров’я Артема Янчука, який долучився до нашої команди. Разом ми будемо впроваджувати реформу — якісні зміни у системі охорони здоров'я», — сказала в.о. міністра охорони здоров'я доктор Уляна Супрун.

Артем Янчук також висловив сподівання на плідну співпрацю. «Ця робота – велика честь і відповідальність для мене. Вірю, що ми досягнемо результатів, на які очікуємо. Першочергові завдання уже окреслено», — сказав він.

На посаді державного секретаря Артем Янчук організовуватиме роботу апарату Міністерства, зокрема – готуватиме плани роботи МОЗ України, звітуватиме про їх виконання, за погодженням з Міністерством фінансів України — затверджуватиме штатний розпис та кошторис МОЗ України.

До призначення дерсекретарем МОЗУ Артем Янчук був заступником директора Інституту законодавства Верховної Ради України. Перед тим працював на керівних посадах в органах державної влади, зокрема — у Секретаріаті Кабінету Міністрів України, Державній реєстраційній службі України.

Держсекретар МОЗ має науковий ступінь – він є доктором юридичних наук.

Артем Янчук — заслужений юрист України, державний службовець 4 рангу та автор понад 100 публікацій. Також проходив стажування у США та Великобританії.

Нагадаємо, що 8 листопада Кабінет міністрів України призначив Артема Янчука державним секретарем Міністерства охорони здоров’я України (розпорядження Кабінету Міністрів України №788 від 8 листопада 2017 року.

10 жовтня 2017 року призначити Артема Янчука рекомендувала Комісія з питань вищого корпусу державної служби.

www.moz.gov.ua

"ВК" у PDF