Знам’янський район
Суспільство

Знам’янці Другій виділять додаткові кошти на ремонт будинку культури (51,5 тис. грн) та придбання вуличних тренажерів (120 тис. грн)?

Знам’янці Другій виділять додаткові кошти на ремонт будинку культури (51,5 тис. грн) та придбання вуличних тренажерів (120 тис. грн)?
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 20 жовтня 2017 року.
Під час обговорення питань порядку денного депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань.

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко представила для розгляду проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року №675 «Про міський бюджет», а також повідомила про зміни по видатках, що пропонується внести додатково враховуючи розпорядження КМУ від 27.09.17 №689-р, а саме: збільшення призначень відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради для придбання обладнання та предметів довгострокового користування для будинку культури смт. Знам’янка Друга на суму 51,5 тис. грн., у т.ч. спів фінансування з міського бюджету 1,5 тис. грн., а також по фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме: передача субвенції селищному бюджету смт. Знам’янка Друга для придбання вуличних тренажерів та спортивно-ігрового майданчика для смт. Знам’янка Друга на суму 120,0 тис. грн.

За інформацією офіційного сайту Знам’янської міської ради

"ВК" у PDF