Онуфріївський район
Суспільство

Концерт до Дня людей похилого віку

Концерт до Дня людей похилого віку
В житті кожної людини настає осіння пора, добре якщо для зустрічі старості є власний будинок, поруч знаходяться рідні, які можуть допомогти, але часто стається так, що людина, з різних причин, залишається самотньою, і не може сама себе обслуговувати. В Україні для інвалідів та одиноких людей поважного віку працюють геріатричні пансіонати, де громадяни проживають, і ними опікується держава.
В Онуфріївці геріатричний пансіонат розташований в чудовому місці, біля парку. Проживають підопічні у кімнатах по двоє, або по троє, вони забезпечені всім необхідним від харчування до медичного обслуговування.

Частими та очікуваними гостями в пансіонаті є очільники району та селища. Другого жовтня до Дня людей похилого віку та з нагоди Дня ветерана в гості до геріатричного пансіонату завітали: голова Онуфріївської селищної ради Леонід Пивовар, учні Онуфріївської школи естетичного виховання, гуртківці Будинку позашкільного виховання.

Ведучі свята Вікторія Приліпко та Вікторія Кравченко поздоровили присутніх зі святом, зауваживши, що «День людей поважного віку і День ветерана, це чудова нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також в черговий раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни та праці. Нашим батькам, матерям, старшим друзям, людям за чиїми плечима нелегкі життєві дороги, що так щедро посріблили сивиною скроні».

До мікрофону запросили Леоніда Пивовара, Леонід Федорович поздоровив присутніх зі святом, побажав здоров’я і прожити щонайменше сто років, а Онуфріївська селищна рада і надалі докладатиме максимум зусиль, щоб життя підопічних Онуфріївського геріатричного будинку було якомога кращим.

Після закінчення урочистої частини глядачі переглянули чудовий концерт. Були номери художнього читання, вокальні і музичні номери, під звуки вальсу «Осінній сон» декілька пар, незважаючи на поважний вік, танцювали. Глядачі щиро дякували артистам за їх виступи і побажали щоб такі чудові концерти проводилися в пансіонаті якомога частіше.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF