Новгородківський район
Суспільство

Вітали людей «золотої пори»

Вітали людей «золотої пори»
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку. Це свято чисте і світле, свято наших батьків, бабусь і дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність.
Відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана стало уже доброю традицією в Новгородківському районі. З цієї нагоди 28 вересня відбулися урочистості в районному будинку культури. Засвідчити свою повагу людям «золотої пори» прийшли перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Краснюк та керуюча справами апарату районної ради Світлана Ісаєва. За багаторічну сумлінну творчу працю, професійну майстерність, високу результативність в роботі, активну участь в розвитку ветеранського руху в районі Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради ветеранів праці Володимира Дмитровича Осіпова з Петрокорбівки та Марію Василівну Ножку з Інгуло-Кам’янки. Грамоту районної державної адміністрації та районної ради вручено ветеранам праці Ользі Олексіївні Брєєвій з Новгородки та Галині Василівні Олійник з Тарасівки.

Багато теплих слів прозвучало з уст голови ради районної організації ветеранів України Івана Орла. Цього дня ряду ветеранам праці та активним громадянам поважного віку було вручено грамоти районної організації ветеранів України та квіти.

Гарний настрій та позитивні емоції подарували присутнім на урочистому зібранні музичні вітання від працівників районного будинку культури і аматорського хору «Ветеран». Авторські твори читали члени літературного клубу «Світоч» Віра Кіяшко, Галина Черкас, Василь Ященко та Іван Орел. Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. Тож давайте робити все, щоб вони щоденно відчували турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

"ВК" у PDF