Олександрівський район
Суспільство

Клуб "Плюшева няня" у Олександрівській районній дитячій бібліотеці

Клуб "Плюшева няня" у Олександрівській районній дитячій бібліотеці
В Олександрівській районній бібліотеці для дітей діє клуб «Плюшева няня», в якому за допомогою іграшки і казки виховується доброта, чуйність та залучаються діти до книги, читання, бібліотеки.
Одне із засідань клубу пройшло з учнями 1-Б класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівське НВО №1» (кл.керівник Л.В.Чернишенко) в рамках екскурсії до бібліотеки, під час якої діти дізналися, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Учні познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою.

Також провідний бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів Наталія Григорівна Литвин провела для малечі екскурсію поличками бібліотечних надбань «З книгою дружити – в світі любо жити». Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, присвяченої книзі, взяли участь в літературних іграх та переглянули лялькову виставу «Казка про хлопчика Нечитайлика».

Крім того, ведуча заходу проінформувала, що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Пізнайко», «Смайлик», «Весела перерва», «Чарівна принцеса» та ін. А на закінчення заходу всі отримали солодкі флаєри з запрошенням до бібліотеки.

За матеріалами Олександрівської районної дитячої бібліотеки
Клуб "Плюшева няня" у Олександрівській районній дитячій бібліотеці

"ВК" у PDF