Знам’янський район
Суспільство

Найсвятіша справа – рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя

Найсвятіша справа – рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя
17 вересня своє професійне свято відзначають працівники цивільного захисту України. Міський голова Філіпенко Сергій Іванович, голова Знам’янської райдержадміністрації Лукашов Олександр Сергійович, депутат Знам’янської міської ради 7скликання , головний редактор газети "Знам’янські вісті" Колєнченко Надія Іванівна напередодні свята взяли участь в урочистостях, що відбулися у трудовому колективі Знам'янського міськрайонного відділу управління ДСНС України в Кіровоградській області.
Вітаючи присутніх з Днем рятівника, Сергій Іванович відзначив важливу роль і високу місію, які виконують працівники державної служби з надзвичайних ситуацій у суспільстві.

«Найсвятіша справа – рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя. І щодень ви проявляєте неймовірну мужність, сміливість і любов до своєї справи. Ми переживаємо дуже складний час і кожен з нас наразі, на своєму місці, має стати на захист рідної країни, її майбутнього. Я бажаю, щоб до усіх вас була прихильною доля, щоб Бог беріг вас і нашу неньку-Україну!», – зазначив міський голова.

В свою чергу настоятель релігійної громади Святої мучениці Тетяни Олександрійської єпархії о.Андрій (Подлєсний) також привітав рятувальників та відзначив важливість їхньої роботи.

Під час урочистостей за високий професіоналізм, значні досягнення у службовій діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків найкращих працівників відділу було нагороджено відзнаками Знам'янської міської ради, Знам’янської райдержадміністрації, Знам'янського міськрайонного відділу управління ДСНС України в Кіровоградській області.

За матеріалами zn-rada.gov.ua
Найсвятіша справа – рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя

"ВК" у PDF