---
Суспільство

Гостинно та пізнавально

Гостинно та пізнавально
Малу-помалу сторінки «Вісника Кіровоградщини» перетворюються на майданчик для комунікації жителів різних районів. Так, цього тижня до редакції звернулася жителька с.Білозерне Новгородківського району з проханням передати теплі слова до с.Озера Світловодського району. Охоче це робимо.
Лілія Жижіна родом із с.Велика Скельова Світловодського району, та з 2000 року разом із чоловіком Анатолієм переїхала до с.Білозерне Новгородківського району. Відвідуючи родичів у Великій Скельовій, неодноразово чула розповіді та добрі відгуки про приватний зоопарк «Ахрика» у с.Озера Світловодського району, втім, ніколи там не була і, по правді кажучи, не асоціювала маленьке село з великим зоопарком, які зазвичай бувають у великих містах.

Цього навчального року у м.Кропивницький до першого класу пішов онук Лілії Григорівни Владислав Азима, тому пропозиція Владиславу та його батькам Інні та Миколі у якості подарунка до такої пам’ятної події відвідати 1 вересня зоопарк в Озерах була сприйнята одностайно. Тож велика сім’я вирушила до Світловодського району. Як пам’ятаєте, того дня був дощ, тому зоопарк не працював, його працівники були зайняті роботою в іншому місці. Та коли дізналися, що відвідувачі приїхали з Кропивницького та Білозерного, а до того ж ще й земляки, відразу відчинили ворота, і екскурсію гостям провела Варвара Швець — мати Олександра Швеця, господаря звіринця. Сказати, що відвідувачі були приємно вражені побаченим — нічого не сказати. Вони аж ніяк не очікували побачити там такого різноманіття звірів. А якщо дорослі здивувалися, то школяр Владислав і поготів. Він зацікавлено переходив від клітки до клітки, а до мавп та левів повертався разів зо п’ять.

Велика сім’я Лілії Жижіної дякує господарям зоопарку за уважність до відвідувачів та за такий оригінальний пізнавальний об’єкт, у якому цікаво не лише дітям, а й дорослим.
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально
Гостинно та пізнавально

"ВК" у PDF