---
Суспільство

«Ти читаєш – ти кращий»

«Ти читаєш – ти кращий»
7 вересня 2017 року Єлизаветградківська селищна бібліотека широко відкрила двері для усіх – усіх шанувальників та любителів книги. Вирішивши «розфарбувати» яскравими фарбами монотонні будні мешканців Єлизаветградки, в цей день користувачі бібліотеки вийшли на вулиці з промоакцією «Ти читаєш – ти кращий».
В рамках пропаганди книги, бібліотекар Голинська В.Ю нагадувала перехожим про користь читання, презентувала свої послуги, буклети, візитки та запрошення.

Для найменших учасників акції провели цікаві ігри, почитали веселі віршики, а на додачу – подарували різнокольорові повітряні кульки. Зацікавленість перехожих росла на очах, тому на наші запрошення завітати до бібліотеки більшість відгукувалися позитивно.

Протягом цілого дня двері бібліотеки не зачинялися: дорослі і малі, бабусі, дідусі, матусі, татусі зі своїми маленькими чадами без зупину обирали книги для читання, цікавилися новинками літератури.

Підводячи підсумки проведеній промоакції, можна зі впевненістю сказати, що пройшла вона не дарма. Така активність користувачів буває не щодня, і що найприємніше – усі вони залишали стіни бібліотеки з гарним настроєм та посмішкою на обличчі. Невже після цього світ не став добрішим навколо нас?!
«Ти читаєш – ти кращий»
«Ти читаєш – ти кращий»
«Ти читаєш – ти кращий»
«Ти читаєш – ти кращий»

"ВК" у PDF