Знам’янський район
Суспільство

Український народ неможливо подолати

Український народ неможливо подолати
Сьогодні на Сході України йдуть військові дії, точаться криваві бої. На полі битви – захисники, воїни. Це бійці, які зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України. Багато синів, наших земляків, пішли виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несли і несуть бойову службу в лавах Збройних Сил України.
В наш дім постукала біда.
Як правило, біда не ходить поодинці.
Біда у кожнім серці засіда.
Біда вчепилась в душу українця.


Такими віршованими рядками, написаними читачкою Суботцівської бібліотечної філії Л.Нєізвєстною, розпочалася зустріч з із воїном, який брав участь у зоні проведення АТО Олександром Русаковим. Запрошений гість не на багато старший за учасників заходу, які прийшли на зустріч, але він вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю.

Воїн поділився з учнями спогадами, розповів про свої почуття, які вн пережив за час, проведений в зоні АТО. Олександр своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.

Запрошений учасник АТО почув від бібліотекаря Л.Шевчук Л.О.та молоді села щирі слова подяки і шани.

Події останніх років котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного українця почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави та своїх дітей.

zn.kr-admin.gov.ua

"ВК" у PDF