Онуфріївський район
Суспільство

Привітали ювіляра

Привітали ювіляра
В далекому 1927 році, 14 серпня в сім’ї працівників лісового господарства, в селі Успенка-Сергіївка, що на Житомирщині народився Сергій Костевич. Коли Сергію виповнилося 18 років, він був призваний до лав Червоної армії, служив в місті Севастополь в конвойних військах, захищаючи полонених фашистів від розлюченого людського натовпу отримав поранення. Не зважаючи на лікування в шпиталі інвалідності уникнути не вдалося.
Після демобілізації молодий хлопець вирішив продовжувати сімейну справу і стати лісовиком. Закінчив Чорноліську лісову школу, потім Чугуєво-Бабчанський лісовий технікум. Після навчання проводив заліснювання в Запорізькій та Черкаській областях, а закінчив свій трудовий шлях в Онуфріївці де пропрацював лісничим десять років.

В день народження Сергія Леонідовича до нього з поздоровленнями та подарунками приїхали перший заступник голови Онуфріївської районної адміністрації Ігор Дуднік, секретар Онуфріївської селищної ради Валентина Філатова, голова Онуфріївської районної ветеранської організації Валентина Семенова, голова Онуфріївської первинної ветеранської організації Віктор Безус.
Присутні тепло поздоровили ювіляра зі святом, побажали Сергію Леонідовичу міцного здоров’я, миру та злагоди.

"ВК" у PDF