Знам’янський район
Суспільство

НОВА ПЕТИЦІЯ СТОСУЄТЬСЯ ЗАБОРОНИ ІГРОВИХ ЗАКЛАДІВ У М. ЗНАМ’ЯНКА

НОВА ПЕТИЦІЯ СТОСУЄТЬСЯ ЗАБОРОНИ ІГРОВИХ ЗАКЛАДІВ У М. ЗНАМ’ЯНКА
Вчора, в єдиній системі електронних петицій м. Знам’янка зареєстрували нову петицію, яка стосується заборони діяльності ігрових закладів у місті під прикриттям «Національної лотереї».
Автор петиції Олександр Кленін пояснює необхідність такого рішення: «Пропоную підтримати петицію, щодо заборони діяльності ігрових закладів, що прикриваючись ліцензіями «Національної лотереї» та їх брендами, надають послуги азартних ігор через комп’ютери. Місце розташування за адресою вул. Грушевського,20 біля аптек, маскуються під державні лотереї, та Глібка,42 у підвальному приміщення «Спорт Лото», що під піцерією «Челентано», а також в інших мікрорайонах міста. Суми виграшів обіцяють великими, але навіть на офіційному сайті «Національної лотереї» (lottery.com.ua) у м. Знам’янка виплачують виграші тільки за адресою: у відділенні зв’язку №1, вул. Жовтнева, 24, тобто Укрпошта. Адреси цих закладів навіть немає у списку «Національної лотереї», що напряму вказує на їх незаконну діяльність, вже не кажучи, що ігрові заклади взагалі заборонені.»

До кінця збору підписів залишилося 89 днів, всього потрібно 140 підписів. Станом на 3 серпня, було 6 підписів, але попереду майже три місяці. Тому, хто має схожу з автором петиції думку, щодо заборони діяльності цих закладів, можуть підтримати за посиланням: e-dem.in.ua

Підготувала Наталка Хандусенко
komora.info

"ВК" у PDF