Онуфріївський район
Суспільство

Куцеволівка відсвяткувала День рибалки

Куцеволівка відсвяткувала День рибалки
Куцеволівка відома в Онуфріївському районі та за його межами чудовою рибалкою та рибним магазином ПП Шиба.
9 липня Олександр Шиба запросив на святкування Дня рибалки голову Онуфріївської районної адміністрації Сергія Самородченка, першого заступника Ігоря Дудніка, працівників підприємства, жителів села. Святкували в чудовому місці, на березі Дніпра. На честь свята було прийняте рішення дати відсвяткувати і рибі, тож на святковому столі рибних страв не було, гостей частували багатьма смачними стравами, а головними були шурпа і шашлики.

За святковим столом Олександр Шиба поздоровив своїх працівників з професійним святом, а десятьом найкращим за сумлінну, віддану та добросовісну працю та з нагоди Дня рибалки вручив грамоти. До поздоровлень приєдналися очільники району: Сергій Миколайович і Ігор Валерійович тепло поздоровили колектив з святом і побажали успіхів у їх важкій праці.

Для присутніх була підготована цікава спортивно-розважальна програма. Усі учасники конкурсів отримували цікаві призи. Завершилося святкування дискотекою. Так, вміють в Куцеволівці і гарно працювати, і святкувати дружним колективом.
Куцеволівка відсвяткувала День рибалки
Куцеволівка відсвяткувала День рибалки

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF