Світловодський район
Суспільство / Медіа

«Світоч» скликає друзів

«Світоч» скликає друзів
26 травня цього року діти селища Власівка міста Світловодська та їх гості мали подвійне свято. Зранку вони раділи останньому дзвонику, а увечері розважалися на атракціонах біля будинку культури, в якому згодом відбувся святковий концерт.
Ініціатор концерту — Власівський дитячий зразковий хореографічний колектив сектору дитячої творчості будинку культури Власівської селищної ради м.Світловодск «Світоч» та його непосидючі керівники — Алла Педько й Анна Коваленко. У такій формі це дитяче свято вони проводять вдруге. Його гасло: «Світоч» скликає друзів». Адже цього дня сцена Власівського будинку культури належала тим, з ким «Світоч» протягом року зустрічався на різних концертних майданчиках.

Глядачі аплодували 9 колективам та їх 220 талановитим учасникам. Це, власне, «Світоч», а також «Студія танцю Лариси Москаленко» (м.Світловодськ), колектив естрадного співу «Ice Cream» (керівник Олена Куценко, м.Світловодськ), дитяча вокальна студія «Angels» (Юлія Алєксахіна, м. Кременчук), колектив спортивного бального танцю «Славутянка» (Володимир Шабалін, м.Світловодськ), студія східного танцю «Сальсабіль» (Оксана Мамонтова, м.Світловодськ), хореографічний колектив «Екселент» (Тетяна Гладка, м.Кременчук), вокальний колектив «Веселі ритми» (Галина Савченко, смт Власівка) та студія прикладного мистецтва «Барвінок» (Людмила Сулінова, смт Власівка), виставку якої усі охочі могли переглянути на майданчику біля будинку культури.

За подарований настрій, вогники в очах та полум’я у серці учасникам подякували депутат Кіровоградської обласної ради Костянтин Каспров та селищний голова Анатолій Бабаченко. Самі учасники теж не залишилися без подарунків і по закінченню концерту ласували короваєм від селищної ради та солодощами від мережі магазинів «Оптовичок» та «Маркетопт».
«Світоч» скликає друзів
«Світоч» скликає друзів
«Світоч» скликає друзів
«Світоч» скликає друзів
«Світоч» скликає друзів
«Світоч» скликає друзів

"ВК" у PDF