Знам’янський район
Суспільство

Золотий Олімп — 2017

Золотий Олімп — 2017
26 травня в Богданівському будинку культури відбулося районне свято для обдарованих та здібних дітей Знам’янського району «Золотий Олімп».
На свято завітали голова Знам’янської райдержадміністрації Олександр Лукашов, голова районної ради Сергій Макаренко, помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Віта Сидоренко та богданівський сільський голова Анатолій Іващук.

Свято було організоване та проведене відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районним методичним кабінетом, районним центром дитячої та юнацької творчості та за сприяння Знам’янської районної ради, Знам’янської районної державної адміністрації, народного депутата Олеся Довгого.  

На урочистому заході керівництво району відзначало найкращих учнів, що гідно представили Знам’янщину на районному та обласному етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук, на обласних етапах VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка, інших всеукраїнських конкурсах, на обласних фестивалях дитячої творчості, обласних спортивних змаганнях стипендіями, а вчителів грошовими преміями та подяками від народного депутата України Олеся Довгого.

Заплели символічний вінок кращі учні району: переможниця районних олімпіад з фізики, англійської мови, біології та історії Ілона Чернявська (Петрівський НВК), бронзовий призер Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» Сергій Слівінський (Дмитрівська ЗШ №1), Олена Вознесенська, яка посіла друге місце на обласному етапі МАН, та призерка обласного конкурсу мови та історії рідного краю Валерія Гречук (обидві з Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г. Ткаченка), кандидат у майстри спорту з велоспорту, володарка 10 золотих нагород чемпіонатів України за останній навчальний рік Алла Марущук (Мошоринська ЗШ) і переможниця Всеукраїнської виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання Вероніка Кулікова (Володимирівська ЗШ).

Щирі оплески та слова вдячності були адресовані педагогам-наставникам юних обдарувань. Педагогів, які підготували переможців, нагородили грамотами та преміями від народного депутата України Олеся Довгого та подяками відділу освіти.

Учасникам свята дарували музичні вітання творчі колективи художньої самодіяльності районного центру дитячої та юнацької творчості, учні ЗНЗ району.
Золотий Олімп — 2017
Золотий Олімп — 2017
Золотий Олімп — 2017

"ВК" у PDF