Знам’янський район
Суспільство

Родинні скарби Кіровоградщини

Родинні скарби Кіровоградщини
Яскраве та феєричне свято відбулося у Знам'янці 19 травня. У міському Палаці культури Знам’янка зустрічала учасників ювілейного ХІІІ фестивалю сімейної творчості «Родинні скарби Кіровоградщини». Як зазвичай на це свято з’їхалися гості з усіх куточків області, були представлені талановиті родини з 17 районів.
Своїми виступами, співами і танцями, виробами декоративно-ужиткового мистецтва, учасники фестивалю не лише показали свої здібності, а й ще раз продемонстрували, що Кіровоградщина – це дружна, талановита, самобутня родина в самому серці України.

Зазначимо, що фестиваль було започатковано у всіх областях, представники нашого міста неодноразово були визначені найкращими та брали участь у Всеукраїнських фестивалях. Та саме Кіровоградщина витримала іспит часом, та зберегла цю добру традицію.

Родинні скарби Кіровоградщини

Учасників фестивалю привітали начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров'я Р.А.Ладожинська та начальник відділу сім’ї та оздоровлення дітей Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації М.Е.Пустовойт.

Знам’янка як завжди зустрічала гостей радо і привітно, гостей вразила виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

Як і завжди, неперевершені ведучі В.Кравченко та В.Петрашова знайшли гарні та щирі слова для всіх учасників свята. Родзинкою фестивалю стала лотерея. Отже, учасники та гості фестивалю отримали не лише моральне та естетичне задоволення, а й сувеніри на згадку.

"ВК" у PDF