Новгородківський район
Суспільство

Цьогоріч на Новгородківщині вдалося працевлаштувати близько десяти осіб з числа учасників АТО

Цьогоріч  на Новгородківщині вдалося працевлаштувати близько десяти осіб з числа учасників АТО
Питання сприяння поверненню демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО до трудової діяльності – залишається одним з першочергових у Новгородківському районі.
За словами Володимира Ніколаєнка, директора районного центру зайнятості, вирішення проблем, пов’язаних з працевлаштуванням громадян зазначеної категорії населення, потребує спільної результативної взаємодії органів влади та місцевого самоврядування, роботодавців і центру зайнятості.

«У роботі з даною категорією клієнтів фахівцями центру зайнятості забезпечується адресність надання допомоги з урахуванням їхніх індивідуальних здібностей, професійного досвіду, здатності конкурувати на ринку праці тощо, – зазначає В.Ніколаєнко. – При цьому, головним є узгодження і кадрових потреб працедавців, й інтересів шукачів роботи, що сприяє якнайшвидшому працевлаштуванню людини».

Так, активною в цьому плані є співпраця центру зайнятості з такими підприємствами, як ПП «Гарант», ПАФ «МЮННТ», ПАФ «Митрофанівська», ПАТ «Кіровоградграніт», Куцівський елеватор, завдяки якій у поточному році близько десяти осіб з числа учасників АТО працевлаштовані.

"ВК" у PDF