Знам’янський район
Суспільство

Весняний книговир

Весняний книговир
Книга веде нас уже протягом багатьох тисяч років у країну знань, відкриває великий світ. З книгою ми можемо поринути у незвіданий світ краси природи, в найпотаємніші її куточки, здійснити подорож в далеке минуле людства, помріяти про майбутнє.
Щороку навесні в усіх областях України проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» серед читачів-учнів 6-7-х класів, в якому щорічно приймає участь і Знам’янська бібліотечна система.

Це дає можливість його учасникам виявити свої знання і здібності завдяки книгам. 2017 рік не став винятком.

Початковий етап конкурсу, який відбувся в міській бібліотеці-філії №3, дав змогу учням міських навчальних закладів проявити свою ерудованість, начитаність, обізнаність у книжковому світі та отримати від бібліотечної системи заохочувальні призи, подяки, дипломи та поїздку до обласної дитячої бібліотеки.

Весняний книговир

Учасниками обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» у рамках ІІІ Книжкового фестивалю «Весняний книговир» від міста Знам’янка стали Янко Матвій та Пашко Софія.

Вони достойно презентували свої улюблені книги, а Софія увійшла до трійки кращих серед семикласників області.

Бібліотекарі міста від щирого серця вітають Софію Пашко та вдячні батькам і вчителям, які прививають дітям любов до бібліотеки та книги.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF