Знам’янський район
Суспільство

Свято танцю

Свято танцю
28 квітня відбувся ХІ відкритий регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Сонячні танці - 2017» у м.Олександрія. Уже вкотре танцювальні колективи Знам'янського міського Палацу культури та Центру дитячої та юнацької творчості нашого міста дарують своє мистецтво і, звісно, перемагають у всіх категоріях.
Колективи показали свою майстерність на високому професійному рівні і це, безперечно, заслуга керівників Тетяни Часник та Володимира Кондратюка (МПК), Марини Стукаленко, Марини Демків, Олени Андрєєвої (ЦДЮТ). Усі колективи отримали почесні нагороди в категоріях народний та сучасний танець.

Гран-прі фестивалю в номінації народний танець отримала хореографічна група Народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок», керівник Тетяна Часник. Приз глядацьких симпатій - Зразковий хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт», керівник Марина Стукаленко.

Фестиваль хореографічного мистецтва - це, перш за все, розвиток та популяризація всіх напрямків хореографічного мистецтва, це обмін досвідом між колективами та підвищення виконавської майстерності, сценічної культури колективів народного, бального, класичного та естрадно-спортивного танцю, а ще це встановлення творчих, дружніх зв’язків між колективами та їх керівниками.

"ВК" у PDF