Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці відновив свою роботу ліфт, що не працював більше 25 років

У Знам’янці відновив свою роботу ліфт, що не працював більше 25 років
У Знам’янці днями було відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт у 6-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку (ОСББ «Перспективне») по вул. Віктора Голого, 122, який не працював з моменту прийняття будинка у експлуатацію, а це більше 25 років.
Модернізацією ліфта займалося ПП "Олександрія-ліфт".

Проінспектувати виконану роботи приїхали міський голова Сергій Іванович Філіпенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович.

За ініціативи міського голови з міського бюджету було виділено 242,5 тис. грн. для здійснення капітального ремонту даного ліфта. Загалом, на балансі житлово-комунального господарства знаходиться 26 ліфтів, всі які тепер знаходяться у робочому стані.

У Знам’янці відновив свою роботу ліфт, що не працював більше 25 років

Сергій Іванович зазначив, що міська влада робить все можливе, щоб створити належні умови, які зроблять життя і побут знам’янчан набагато зручнішим, і вже від самих мешканців та їх бережливого ставлення до спільної власності буде залежати їх подальше комфортне проживання.

Очільник міста спільно з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком С.А., та начальником Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуном В.О. піднялися в кабіні відремонтованого ліфта і перевірили його функціонування.

"ВК" у PDF