Знам’янський район
Суспільство

Благоустрій Знам'янки Другої

Благоустрій Знам'янки Другої
Благоустрій території повиннен відповідати санітарним і гігієнічним нормам, а також мати завершений, привабливий і естетичний зовнішній вигляд. Безумовно, природа прекрасна у всіх своїх проявах. Метою робіт з благоустрою є надання ділянці красивого і доглянутого вигляду.
Озеленення у загальній системі зовнішнього благоустрою нашого селища Знам’янка має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря.

У рамках акції «Посади дерево миру», протягом декількох днів, на території селищного парку та центрального кладовища, працівниками Знам’янськокої Другої селищної ради, на чолі із селищним головою С.Москаленко та секретарем Н.Лазарєвою, було висаджено близько 300 видів молодих дерев.

Благоустрій Знам'янки Другої

Біля фасадної частини центрального кладовища було висаджено горобину, а в парку відпочинку молоді дубки, липу, березу та горобину.

Благоустрій Знам'янки Другої

«Дерева саджали вже більшими, ніж завжди. Через те що частина дерев, які посадили у минулих роках, були маленькими, вони не прижилися. Тому цьогоріч ми посадили великі дерева, вони стовідсотково повинні прижитися…..» - розповів селищний голова С.Москаленко.

"ВК" у PDF