Світловодський район
Суспільство

Маленький вундеркінд зі Світловодська вразив Україну

Маленький вундеркінд зі Світловодська вразив Україну
Юрій Михайлик зі Світловодська став справжньою сенсацією популярного шоу "Україна має талант. Діти-2", яке у суботу, 4 квітня, побачила вся країна. Цей наймолодший учасник програми (на час проведення зйомок хлопчику був усього 1 рік і 10 місяців) продемонстрував унікальне безпомилкове знання кількох десятків музичних інструментів, чим викликав овації глядачів, захват та однозначне "так" усіх членів конкурсного журі.
І це не єдині таланти маленького вундеркінда! Як розповіла "Віснику Кіровоградщини" мама Юрка, Ольга Михайлик, нині її дворічний синочок знає назви всіх овочів і фруктів, причому, як українською, так і англійською мовами, українську і англійську абетки, безпомилково розрізняє 30 видів птахів, 30 видів морських жителів, усіх лісових тварин, назви 50 музичних інструментів, 50 марок автомобілів та прапори 100 країн світу.

І все це — результат щоденних занять, які дбайлива матуся, вчителька історії і правознавства, розпочала з сином ще з місячного віку, слідуючи методикам таких знаменитих учених зі світовим ім’ям, як: автор унікальної системи раннього розвитку дітей Глен Доман, педагог Марія Монтессорі, музичний педагог Шінічі Сузукі. Спочатку мама знайомила немовля зі звуками природи, а починаючи з трьох місяців почала займатися з ним за системою карток Глена Домана. Результат цієї роботи побачила вся країна!

"Моя мета — це інтелектуальний розвиток моєї дитини — розповіла нашому виданню Ольга Михайлівна. — Я хочу, щоб моя дитина була реалізована в сучасному світі саме завдяки своєму інтелекту. Але навантаження повинно бути розумним, я ніколи нічого не змушую робити свого синочка. Він робить те, що йому дійсно подобається".

Щодо мети участі у програмі "Україна має талант. Діти", мама юного вундеркінда зізналася, що насправді вона дуже скромна і самокритична людина, яка не любить і не вміє хвалитися, а взяти участь у шоу їй порадила сусідка — мама шестирічного хлопчика, яка випадково стала свідком занять Ольги з сином. Наразі ж Ольга мріє, аби її приклад надихнув і інших матусь приділяти більше часу власним дітлахам: "Я хочу, щоб кожна мама, яка бажає гарного майбутнього своїй дитині, розуміла, що все те, що вона дасть дитині до п’яти років — стане її багажем на все життя, тож, не лінувалася, і займалася зі своїми дітками".

Наразі Юркові Михайлику 2 роки і 1 місяць, і коло його знань невпинно зростає. Щоправда, якими талантами надалі дивуватиме глядачів і членів журі її син, Ольга Миколаївна не сказала — нехай це залишиться сюрпризом!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF