---
Суспільство

Кіровоградщина долучилась до всеукраїнського флешмобу «БДР-challenge»

Кіровоградщина долучилась до всеукраїнського флешмобу «БДР-challenge»
Шостого квітня на Кіровоградщині відбувся етап всеукраїнської естафети флешмобів з безпеки дорожнього руху «БДР-challenge». Захід пройшов на одній з центральних площ Кропивницького – перед міською радою.
До тематичного флешмобу долучилися наймолодші учасники дорожнього руху – танцюристи кращих хореографічних колективів обласного центру. Діти ще раз довели, що Кропивницький недарма славиться своїми хореографічними талантами та називається танцювальною столицею України. Юнь за допомогою хореографічних композицій та танцювальних па закликала усіх учасників дорожнього руху до безумовного дотримання його Правил. Учасники дійства звернули увагу перехожих на те, що жити безпечно – модно. Діти живими ланцюгами утворювали основні знаки дорожнього руху, зокрема, – забороняючі, знаки пріоритету тощо. Та закликали усіх до їх дотримання.

За допомогою цікавих ростових ляльок діти розіграли театралізовані сценки щодо необхідності дотримання основного Закону дороги – правил дорожнього руху та наголосили на тому, що невиконання та нехтування вимог безпечної поведінки на дорозі у будь-якому випадку призведе до хаосу у цій сфері суспільного життя.

Море посмішок, гарного настрою та позитиву захід приніс мешканцям та гостям Кропивницького. Хочеться сподіватися, що подібні заходи не залишаться непоміченими для громадськості та матимуть гарні наслідки для правоохоронців – дисциплінуватимуть усіх учасників дорожнього руху – від наймолодших до найстарших.

Усі учасники флешмобу мали нагоду сфотографуватися на згадку із «Інспектором Гривою» – неформальним символом Всеукраїнських флешмобів з безпеки дорожнього руху.

Кіровоградці урочисто передали естафету «БДР-challenge» на Херсонщину, тож уже сьогодні «патрульний» Грива вирушить туди.

Флешмоб з безпеки дорожнього руху у Кропивницькому організували Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області та патрульна поліція обласного центру. Танцювали: ансамбль сучасної хореографії «Час Пік» (ОЦДЮТ), хореографічний ансамбль «Росинка» (ОЦДЮТ), зразковий хореографічний ансамбль «Анюта», зразковий хореографічний ансамбль «Надія» (ЗОШ №31), зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця», зразковий хореографічний ансамбль «Аеліта», зразковий хореографічний ансамбль «Олена» (Кіровоградський РБК), зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія» (ЗОШ №16).

Захід відбувся за сприяння Кропивницької міської ради, Управління освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградського обласного Центру дитячої та юнацької творчості.
Підтримку з яскравого оформлення дійства надали студія «Анімато» та Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.
Кіровоградщина долучилась до всеукраїнського флешмобу «БДР-challenge»
Кіровоградщина долучилась до всеукраїнського флешмобу «БДР-challenge»
Кіровоградщина долучилась до всеукраїнського флешмобу «БДР-challenge»

"ВК" у PDF