Онуфріївський район
Суспільство

Доросле життя, яке воно?

Доросле життя, яке воно?
29 березня на базі Онуфріївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено засідання круглого столу «Доросле життя, яке воно?» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу, з метою сприяння соціалізації та психологічної адаптації у дорослому житті.
На засіданні були присутні 15 дітей-підлітків даної категорії.

Доросле життя, яке воно?

У заході взяли участь: керівник апарату райдержадміністрації Євтушенко О.Ю., директор, заступник директора – начальник відділу, психолог районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,н ачальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Залюбовська О.А..

Також були залучені: дільничний офіцер Онуфріївського відділення поліції , головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації.

На засіданні круглого столу діти отримали багато цікавої та корисної інформації про злочини, які скоюють підлітки та кримінальну відповідальність, як уникати конфліктів із батьками та шляхи їх подолання, як раціонально використовувати свої кошти та планувати свій бюджет. Проведена профілактична робота з метою попередження суїцидів серед підлітків через ігри у соціальних мережах «Синій кит», «Розбуди мене о 4.20» та ін.

"ВК" у PDF