Світловодський район
Суспільство

Майже 200 осіб влаштовано на «Світловодський маслосирзавод» завдяки Службі зайнятості

Майже 200 осіб влаштовано на «Світловодський маслосирзавод» завдяки Службі зайнятості
За сприяння Світловодського міськрайонного центру зайнятості на ТОВ «Світловодський маслосирзавод», що в минулому році відновило свою діяльність, працевлаштовано 197 осіб, серед яких і громадяни, які належать до соціально вразливих верств населення.
Дане підприємство поступово нарощує обсяги виробництва, зокрема, різних видів сирів, масла, кисломолочної продукції.

На думку керівництва ТОВ «Світловодський маслосирзавод», лише завдяки якісній та злагодженій роботі колективу, який налічує близько 200 працівників, вдалося досягнути значних результатів: за короткий час продукція під торговою маркою «Світловодське» визнана споживачем і користується популярністю серед покупців.

Варто зазначити, що в плані добору необхідних кадрів ТОВ «Світловодський маслосирзавод» активно співпрацює з міськрайонним центром зайнятості з перших днів своєї діяльності.

«В умовах сучасного ринку праці для служби зайнятості роботодавець залишається одним із головних клієнтів, – зазначає Ілля Домбровський, директор Світловодського міськрайонного центру зайнятості. – Працедавцям на безкоштовній основі надається широкий спектр послуг, у т.ч. з використанням Інтернет-ресурсів. За роки співпраці більшість роботодавців Світловодщини вже оцінили переваги взаємовигідного партнерства, в результаті якого місцеві мешканці мають роботу».

"ВК" у PDF