---
Суспільство

Увага! Деклараційна компанія 2017 року триватиме до 3 травня 2017 року

Увага! Деклараційна компанія 2017 року триватиме до 3 травня 2017 року
Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області вкотре нагадує, що з 01 січня 2017 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2016 року, яка триватиме до 03 травня 2017 року включно.
Для зручності та скорочення часу, що витрачається платниками податків на заповнення декларації, а також з урахуванням змін до податкового законодавства з 01 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації про майновий стан та доходи, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року №821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».

Декларація подається за вибором платника податків в один із таких способів:

- особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації;

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, через сервіс

«Електронний кабінет платника податків» на веб-порталі ДФС не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області звертає увагу, що декларування доходів це - конституційне зобов’язання та громадянський обов’язок кожного громадянина України. Декларування доходів – ознака цивілізованого суспільства, високої правосвідомості громадян та є одним з критеріїв партнерських взаємовідносин між платниками податків та державою.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF