Знам’янський район
Суспільство

Вистава «Колобок» у Центрі дитячої та юнацької творчості

Вистава «Колобок» у Центрі дитячої та юнацької творчості
Перші дні весняних канікул подарували найменшим мешканцям Знам'янки подорож у чарівний світ казки. Так, у Центрі дитячої та юнацької творчості (дир.. Г.Подвиженко) відбулася лялькова вистава по мотивам української народної казки «Колобок».
Підготували театралізовану постанову юні актори гуртка «Ляльковий театр» (кер. К.Зайченко). Розпочалася вистава з неповторної хореографічної постанови «Карпати» у виконанні Україночки (Юлії Степанової). Але не встигли вщухнути оплески глядачів як під чарівну казкову мелодію на сцені з’явився автор (Олександра Гвоздик), яка і розпочала подорож у таємничу пригоду.

Вистава «Колобок» у Центрі дитячої та юнацької творчості

В ній головний персонаж Колобок (Анастасія Лисенко) намагався пізнати таємниці навколишнього світу. Саме він, цей світ, здається йому таким прекрасним тому, що на його думку, в ньому все живе має жити у мирі та злагоді. Саме тому він залишає Діда (Вероніка Шишкіної) з Бабою (Олександра Єщенко) та услід за Метеликом (Дар’я Шкурко) та Грибочком (Богдан Мельниченко) вирушає у свою пригоду. Але в же перші його зустрічі з Зайчиками (Марією Демчук, Сонею Волощенко), Ведмедиком (Іваном Захаровим) та Лисичкою (Поліною Поляковою) дозволяють Колобку наочно пересвідчитись у тому. Що дружба – це робити добро ближньому. І коли вже здавалося, що хитра Лисичка з’їсть головного Героя на допомогу йому прийшли його нові друзі і вже потім навіть Лисичка розчулилася і попросила у всіх вибачення. А підкреслила вона свої гарні наміри чудовим виконанням фінальної пісні.

Вистава «Колобок» у Центрі дитячої та юнацької творчості

Важко описати словами захоплення глядачів від виступу гуртківців, так як окрім традиційної гри ляльками, кожен казковий герой мав змогу показати себе і перед лаштунками ширми.

Прекрасний музичний супровід, жива гра акторів та яскраві декорації створили справжню казкову атмосферу. Іноді навіть здавалось, що це дійсно відбувається у реальному світі, а не є театральною постановою.

По закінченню вистави з вітальним словом з нагоди Міжнародного Дня театру та вдячності за яскравий виступ юних акторів до всіх присутніх в залі звернулася депутат міської ради 7 скликання Зіньковська І.В.

У свою чергу директор ЦДЮТ Подвиженко Г.І. також зазначив, що розвиток театрального напрямку є вкрай важливим для всебічного розвитку дитини.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF