Світловодський район
Суспільство

Михайло Кобилкін — володар гран-прі Міжнародного конкурсу

Михайло Кобилкін —  володар гран-прі Міжнародного конкурсу
18 березня у місті Хмельницький відбувся І Міжнародний фестиваль-конкурс «STAR DREAM», організований продюсерським центром «Oma music star», за підтримки Творчої спілки Асоціації діячів естрадного мистецтва України та Хмельницької обласної державної філармонії, у приміщенні якої і проходили змагання талантів у дев’яти різних номінаціях.
Гучно пролунали на цьому Міжнародному конкурсі і таланти з Кіровоградщини. Так, юний співак Михайло Кобилкін зі Світловодська отримав найвищу нагороду конкурсу — гран-прі у номінації «Вокальне мистецтво» у середній дитячій віковій категорії.

До речі, до складу конкурсного журі, яке оцінювало конкурсантів, увійшли: генеральний директор Хмельницької обласної державної філармонії Олександр Драган, заслужений діяч естрадного мистецтва України, генеральний директор фестивалю-конкурсу «STAR DREAM» Оксана Мазур та співак, хореограф і телеведучий Дмитро Коляденко. За їх підписами і привіз Михайло Кобилкін почесний диплом до Світловодська.

Михайло Кобилкін —  володар гран-прі Міжнародного конкурсу

В інтерв’ю «Віснику Кіровоградщини» співак зізнався, що запорукою його успіху стала тривала і невтомна праця, адже Михайло займається вокалом у провідних вокалістів Олександрії і Полтави — Романа Мирного (Олександрійське училище культури) та Євгенія Присяжнюка (продюсерський центр «GOLDEN SOUND»), причому його заняття тривають від двох до чотирьох годин: «Я не очікував такої високої нагороди, адже на конкурсі було дуже багато сильних учасників. Але, готуючись до конкурсу, я працював, працював і ще раз працював».

Не менш важливим, на думку Михайла, є і правильний підбір репертуару, який має добре розкривати тембр співака. До речі, на конкурсі в Хмельницькому Михайло виконав пісню легендарного гурту «Scorpions» — «Still Loving You».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF