---
Суспільство

Нам 1 рік!

Нам 1 рік!
17 березня 2016 року вийшов з друку перший номер нашої газети, тож, наразі ми святкуємо свій перший День народження.
За цей час у світ вийшли 46 випусків «Вісника Кіровоградщини», в яких ми розповідали вам, шановні читачі, про цікаві події, які відбуваються на території нашого регіону, знайомили з найцікавішими туристичними об’єктами, пропонуючи захоплюючі подорожі в «Путівнику Кіровоградщини», розповідали про гідних і цікавих людей, відданих своїй справі, — художників, поетів, музикантів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, спортсменів, керівників підприємств та організацій. Ми раді, що всі ці матеріали прийшлися вам до душі, про що свідчать ваші численні відгуки, які для нашої редакції є найкращою, найвищою і найбільш значущою оцінкою роботи. Ось лише деякі з них:

Ніна Іванівна Павловська, с.Куцівка Новгородківського району: «Я дуже вдячна вашій редакції! Завжди з нетерпінням очікую газету «Вісник Кіровоградщини». Ви розповідаєте нам про те, що ми вже давно забули — про свята й цікаві заходи».

Людмила Євгеніївна Іванова, Знам’янка: «[i]Скажу без перебільшення, що це найкраща газета з усіх, що я читала. У нас є місцеві газети, але вони не можуть порівнятися з «Вісником Кіровоградщини». Скажу більше: моя подруга мешкає у Кременчуці, і дуже засмучена, що в її місті немає такої газети. Тож, коли я передаю їй передачі, обов’язково передаю і вашу газету на її прохання. У мене єдине побажання: аби газета містила більше сторінок[
!».

Григорій Іванович Загнийбіда, смт Олександрівка: «Мені подобається ваша газета, подобаються гарні фотографії, розміщення матеріалів — взагалі, дуже гарна газета! А головне, вона додає оптимізму. Я відніс кілька випусків моїй знайомій, яка нині прикута до ліжка, і хочу вам сказати, що ви подарували цій жінці багато приємних емоцій. Дякую вам!».

Іван Кирилович Охріменко, власник музею під відкритим небом в селі Нижчі Верещаки (Олександрівський район): «Ви робите велику і визначну справу — пишете історію нашого краю! Фактично всі ваші газети треба підшивати і зберігати, адже вони містять унікальну інформацію про туристичні об’єкти. Особлива подяка за ваш високий професіоналізм і творчий та відповідальний підхід до справи».

Марія Петрівна Кривенко, смт Новгородка: «Ми дуже любимо читати вашу газету! Її як читаєш — то начебто на екскурсію вирушаєш! Тож, ми вам дуже вдячні за вашу роботу і вашу газету».

Тетяна Дмитрівна Рудь, директор Світловодської дитячої музичної школи: «Ви робите дуже гарну справу, підтримуючи обдарованих, талановитих дітей! Взагалі, хочу вам сказати, що завжди з задоволенням читаю вашу рубрику «Люди про людей». Дійсно цікаво дізнаватися, як багато талановитих людей мешкає поруч».

Марія Іларіонівна Коваленко, с. Глинськ Світловодського району: «Зберігаю кожну вашу газету і дякую, що народний депутат Олесь Довгий допоміг нам її передплатити».

Марія Михайлівна Білан, смт Олександрівка: «Хочу подякувати редакції газети від усієї нашої вулиці Хмельницького, мешканці якої отримують вашу газету, і від якої ми просто в захваті! Всі ми з задоволенням читаємо «Вісник Кіровоградщини» і дякуємо за цікаві матеріали! Успіхів вам у цей непростий час і низький уклін за все, що ви робите!».

Валентина Дмитрівна Новосьолова, м. Світловодськ: «Висловлюю вам подяку від усіх ваших читачів за вашу газету. І за матеріали цікаві, за статті, і за посівний календар — ми його вже собі під плівочку поклали і користуємося. І ще окрема подяка за цікаві кросворди. Усі мої друзі — ваші читачі — телефонують мені і розповідають, які міста хто відгадав!».

Оксана Федорівна Кудіна, директор Новгородківського музею: «Дуже дякую редакції газети «Вісник Кіровоградщини» за дуже цікаву і змістовну газету, адже кожний її випуск дійсно хочеться читати від першої до останньої сторінки».

Наталія Василівна Сорока, директор Онуфріївської бібліотеки: «Ми ведемо підшивку вашої газети, а матеріали з «Путівника Кіровоградщини» заносимо до нашої краєзнавчої картотеки і проводимо за статтями вашої газети наші краєзнавчі читання. Дякуємо за цікаву інформацію, в тому числі про наш Онуфріївський район».

Ганна Пилипівна Земскова, с. Вершино-Кам’янка Новгородківського району: «Велика вам подяка за вашу газету, читаємо її усім селом з великим задоволенням, а вечорами звіряємося, хто як кросворд відгадав!».

Володимир Дмитрович Демченко, Світловодськ: «Дякуючи вам я дізнався про історію Кіровоградщини, її сел. Раніше ніхто ніколи не писав про ці Дні села, тож, я з подивом дізнався про те, що села Світловодського району і інших районів області нараховують по 200-400 років!».

Оксана Олександрівна Лутай, директор Знам’янського районного краєзнавчого музею: «Я давно працюю в культурній галузі, і мені доводилося працювати з різними виданнями, але вашу газету вирізняє те, що вона різнопланова і незаангажована. Мені подобаються і теми, які ви підіймаєте, і саме оформлення газети, а особливо гарні фотографії — чіткі, яскраві, не розмиті».

У свою чергу, редакція газети «Вісник Кіровоградщини» щиро дякує народному депутату України Олесю Довгому, завдяки якому передплатити наше видання змогли найбільш незахищені верстви населення, у тому числі пенсіонери Кіровоградщини.

Наразі наше видання має найбільший тираж у регіоні, її отримують більше 19 тисяч читачів! Сподіваємося, збільшуватиметься
і число наших дописувачів, адже кожен наш читач має змогу потрапити на шпальта «Вісника Кіровоградщини», надіславши свій авторський текст на адресу нашого видання.

Дякуємо, що були цей рік разом з нами! Зробимо нашу газету разом ще цікавішою і змістовнішою!

З повагою та надією на плідну співпрацю,
головний редактор Богдан Дроздов

"ВК" у PDF