Знам’янський район
Суспільство

Жінка – 8 чудо світу

Жінка – 8 чудо світу
8 Березня - чудовий весняний день не тільки для жінок, а й для усіх, бо нарешті ми дочекалися приходу весни. До Міжнародного жіночого дня 8 Березня у Будинку культури смт Знам’янка Друга 6 березня відбувся святковий концерт під назвою «Жінка – 8 чудо світу».
Концерт був насичений яскравими номерами, приємними словами, привітаннями від чоловіків і великих, і малих. Театралізований конферанс вели К. Кіріленко та А. Домбровська. Затишну атмосферу створювали ведучі, теплі пісні, хореографічні номери та привітання від дитячого садочку №5 «Калинонька» - завідуюча Л.Ткаченко. З привітаннями та нагородженнями до всіх жінок звернувся селищний голова Москаленко С.Б.

Жінка – 8 чудо світу

У концерті прийняли участь аматорські колективи Будинку культури: вокальний колектив «Горлиця» та молодша вокальна група – керівник І. Коломійченко, старша вокальна група та старша театральна група – керівник А. Іванова, вокалісти: Олександр Ульяніч, Сергій Піщіков, Жанна та Іван Шпаченко, хореографічний колектив народного танцю «Сузір’я» керівник О. Андрєєва, вокальна група керівник Р. Геворгян - ЦДЮТ

Жінка – 8 чудо світу

Усіх гостей зустрічала у фойє виставка-продаж виробів декоративно-ужиткового мистецтва, прекрасних майстрів клубу «Майстриня»: В. Малахатко, А. Гура, С. Пономарьова, О.Чістякова, М. Анісеня. На виставці можно було придбати та подивитись різного виду вироби - це іграшки, елементи одягу та прикраси. Виставку організувала керівник клубу С. Чередніченко.

"ВК" у PDF