Онуфріївський район
Суспільство

Уклін тобі, жінко-мати!

Уклін тобі, жінко-мати!
Зранку 6 березня в районному центрі дитячої та юнацької творчості було людно і гамірно. Сюди поспішали веселі, святково вбрані жінки. Саме тут працівники Онуфріївського територіального центру напередодні 8 Брезня проводили урочисто-святковий захід для своїх підопічних - вшановували жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню.
Жінок-пенсіонерок прийшли привітати голова районної державної адміністрації Самородченко С.М., голова районної ради Уткіна Т.І., селищний голова Пивовар Л.Ф., голова районної ветеранської організації Семенова Л.В. та голова ветеранської організації селища Онуфріївки Безус В.І. Вони побажали жінкам миру і злагоди в родинах, успіхів у всіх починаннях, святкового настрою, достатку і щастя.

Любих бабусь прийшли привітати учителі та учні Онуфріївської загальноосвітньої школи, вихователі та діти Онуфріївського дошкільного закладу «Калинка».

Директор Онуфріївського територіального центру подякувала дітям за привітання та поздоровила всіх жінок з одним із найкращих весняних свят, побажала, щоб кожен день для кожної жінки був сонячним і радісним, сповненим гармонії, взаєморозуміння, щоб поруч завжди були найдорожчі люди.

Слухачі Університету третього віку теж прийняли участь у святковому заході: вони співали пісень, читали гуморески, приймали участь у конкурсах, жартівливих сценках. Зварич М.Й. подарував жінкам чудові романси про кохання, а Кубанов Ю.М. надавав допомогу у музичному оформленні святкового заходу.

У кінці свята чоловіки вручили всім жінкам живі квіти та вітальні листівки, а працівники територіального центру запросили всіх гостей на чай і солодощі.
Уклін тобі, жінко-мати!
Уклін тобі, жінко-мати!

"ВК" у PDF