Онуфріївський район
Суспільство

Павлиська первинна ветеранська організація відзначила своє 30-річчя

Павлиська первинна ветеранська організація відзначила своє 30-річчя
З нагоди 30-ї річниці від дня заснування Павлиської первинної організації ветеранів 18 лютого у приміщенні селищного Будинку культури відбулись урочистості за участі голови районної ради Уткіної Т.І., голови ради районної організації ветеранів України Семенової Л.В., завідувача сектором інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Єрмакової І.М., селищного голови Антонової І.С., членів первинної ветеранської організацій селища Павлиш та представників Павлиської селищної ради.
«18 лютого 1987 року виникла необхідність створити ветеранську організацію, яка б об’єднала людей та в певній мірі дала б можливість захищати власні соціальні інтереси. На сьогоднішній день членами організації є понад 800 павлишан, до якої входять ветерани Другої світової війни, ветерани праці та діти війни»,– розповідає голова первинної організації ветеранів Литвиненко М.О.

Павлиська первинна ветеранська організація відзначила своє 30-річчя

Голова районної ради Уткіна Т.І. висловила щирі слова подяки за роботу організації в напрямку об’єднання ветеранського руху за активну громадську позицію та ініціативу, що проявляють члени організації при вирішенні питань соціального захисту ветеранів, за надання допомоги членам організації, які є найбільш незахищеними та перебувають у скрутних життєвих обставинах. Тетяна Іванівна урочисто вручила голові Павлиської первинної організації ветеранів Литвиненко М. А. Остробрамську ікону Божої Матері.

Павлиська первинна ветеранська організація відзначила своє 30-річчя

Від імені голови райдержадміністрації Самородченка С.М. і від себе особисто присутніх привітала завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Єрмакова І.М.: «Ми пишаємося вашим поколінням - поколінням героїв, переможців і трудівників. Зустрічі з вами для нас завжди важливі. Ви енергійні, життєлюбні і заряджаєте нас бажанням працювати, вселяєте віру в те, що всі разом ми дуже багато можемо зробити для нашої країни. Я бажаю Вам міцного здоров'я, активного довголіття, мирного неба, присутності духу й оптимізму».

Теплі слова вітань для ветеранів лунали від Павлиського селищного голови Антонової І.С., голови ради районної організації ветеранів України Семенової Л.В. Щирі привітання прозвучали і від інших почесних гостей заходу.

З нагоди свята відбувся чудовий концерт за участю талановитої молоді та колективу вокального ансамблю «Павлишанка».

Протягом усього заходу його учасники мали можливість побачити на стенді фотографії з життя організації , впізнати себе та згадати добрим словом тих, кого вже немає .

"ВК" у PDF