Олександрівський район
Суспільство

В Олександрівці привітали ювілярку

В Олександрівці привітали ювілярку
Так влаштована людина, що тепла, турботи і уваги хочеться багато і завжди. Такий закон життя! А день 24 лютого насправді був теплий і святковий.
У цей день в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівського району святкували ювілей, 90 років від дня народження у нашої відвідувачки Марії Харитонівни Кожем’яки-Донець.

На ювілей до прекрасної жінки, мами, бабусі, прабабусі зібралась велика, дружня родина: знайомі, рідні, друзі, відвідувачів територіального центру та керівники району.

В Олександрівці привітали ювілярку

Теплими привітаннями, квітами та подарунками вітали ювілярку голова районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко, голова селищної організації ветеранів України Олександра Геращенко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, відповідальний секретар районної організації ветеранів України Галина Бурлака, директор районного краєзнавчого музею Василь Білошапка, директор територіального центру Любов Емірова.

Вітань, побажань здоров’я, добробуту, миру, вручень квітів та подарунків на адресу ювілярки було в необмеженій кількості.

В Олександрівці привітали ювілярку

Прекрасним подарунком до свята стали виступи учасників аматорського міського будинку культури у складі: Валентини Гирич, Лілії Вихрист та Любові Халецької, акомпанував Олександр Шаповал.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF