Знам’янський район
Суспільство

Знам’янські рятівники підбили підсумки своєї діяльності

Знам’янські рятівники підбили підсумки своєї діяльності
22 лютого у приміщенні актового залу Знам’янського МРВ У ДСНС в області відбулася нарада з підведення підсумків діяльності підрозділу за 2016 рік.
Участь у нараді взяли заступник начальника із запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, начальник відділу контролю за особливо важливими об’єктами та новобудовами ЦЗД Управління ДСНС України у Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Віталій Лукашів, керівний та особовий склад Знам’янського МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Відкриття наради було особливо піднесеним та урочистим. Від імені керівництва Управління ДСНС в області та від себе особисто заступник начальника Управління привітав начальника Знам’янського МРВ Владислава Ларіонова з отриманням грамоти Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом». «Ця нагорода свідчить не лише про визнання вищим керівництвом держави важливості та необхідності вашої роботи, це ще й подяка від усього українського народу за відданість, патріотизм, професійність та готовність будь-якої миті прийти на допомогу. Я пишаюся, що маю честь працювати з такими людьми», -наголосив Василь Штогрін.

Знам’янські рятівники підбили підсумки своєї діяльності

Підсумовуючи діяльність Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Василь Штогрін зазначив, що протягом 2016 року, як і у попередні роки, основна увага приділялася питанням захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій і подій техногенного і природного характеру, популяризації серед дітей та молоді безпечних умов діяльності та підготовка їх до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Від імені начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталія Миронюка подякував рятувальникам за добросовісне виконання своїх обов’язків.

Звертаючись до присутніх, начальник Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Владислав Ларіонов повідомив, що завдяки цілеспрямованим заходам щодо попередження надзвичайних ситуацій та підвищення ефективності реагування в місті Знам’янка та Знам’янському районі не допущено зростання кількості надзвичайних ситуацій та негативних наслідків від них. У минулому році на території Знам’янщини виникло 155 надзвичайних подій, під час ліквідації яких врятовано матеріальних цінностей на суму понад 1 мільйон 170 тис. гривень. Групою піротехнічних робіт знешкоджено 64 боєприпаси часів Другої світової війни. Протягом минулого року чергові караули пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки здійснили 185 виїздів за сигналом «Тривога», із яких 72 – на гасіння пожеж. Працівники Служби порятунку приймали участь і в різноманітних навчаннях на території м.Знам’янки та Знам’янського району.

Зупинився Владислав Сергійович і на питаннях матеріально-технічного забезпечення та подякував керівництву Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, органам місцевого самоврядування за плідну співпрацю та безпосередню участь у розбудові та вдосконаленні оперативно-рятувальної служби Знам’янщини. В. Ларіонов поінформував присутніх про специфіку роботи Служби у минулому році. Діяльність була направлена на виконання основних завдань за призначенням з урахуванням особливостей функціонування у режимі підвищеної готовності. Підводячи підсумки, начальник Знам’янського МРВ У ДСНС в області зазначив, що працівники райвідділу ефективно виконують поставлені завдання, завдяки чому рятувальники Знам’янщини отримали Подяку від Президента України Петра Порошенка. По оцінюючим показникам оперативно-службової діяльності за підсумками 2016 року підрозділ посів 2 місце з 21 району Кіровоградської області.

Насамкінець В.Ларіонов висловив подяку всьому особовому складу Знам’янського МРВ за високий професіоналізм та сумлінне виконання своїх службових обов’язків.

Підсумки минулого року підведено, а попереду у працівників Служби порятунку нові завдання, які будуть виконуватись для надійного захисту населення і територій Знам’янщини від негативних наслідків надзвичайних ситуацій.

"ВК" у PDF