Знам’янський район
Суспільство / Надзвичайні події

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» у Володимирівці

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» у Володимирівці
З метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління 24 лютого 2017 року на базі Володимирівської загальноосвітньої школи I-III ступенів проводилась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти!».
Під час проведення акції дітям було продемонстровано гасіння умовної пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, пожежно-рятувальну техніку, яка знаходиться на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу Знам’янщини, роботу пожежного ствола, що може подавати компактні та розпиленні струмені води. Далі учням було запропоновано пізнавально-розважальну частину акції, переможці, які брали участь у конкурсах були нагородженні призами.

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» у Володимирівці

Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області часті гості у навчальних закладах Знам’янського району, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.

Варто подякувати за небайдужість до організації проведення акції Володимирівському сільському голові Грібенніковій Людмилі Олексіївні.

"ВК" у PDF