10 секретів смачних млинців
- 20 лютого 2017, 12:12
Як же приготувати по-справжньому смачні і тонкі млинці? Ми відкриємо вам 10 секретів, які вам у цьому допоможуть:
2. Щоб млинці не прилипали, перед їх випічкою сковороду потрібно прожарити на сильному вогні, краще з додаванням сухої крупної солі, яку потім потрібно струсити.
3. Млинці не будуть прилипати до сковороди, якщо додати в тісто для млинців столову ложку рослинної олії або топленого вершкового масла.
4. Млинці на молоці смачніше, а на воді легше смажаться. Змішуйте одне з іншим — і виграєте подвійно!
5. Завжди вливайте рідину — молоко або воду — в борошно, а не навпаки.
6. Будь-яка рідина, яку ви додаєте до борошна, обов’язково повинна бути кімнатної температури.
7. Якщо ви готуєте млинці на кефірі, обов’язково покладіть в них соду, вони стануть пишними і «дірчастими».
8. Щоб млинці вийшли легкими й тонкими, можна замінити один стакан молока склянкою сидру або пива.
9. Смажте млинці лише на сильному вогні, і перевертайте, як тільки на їх поверхні з’являться бульбашки.
10. Додайте у тісто збиті яєчні білки — ваші млинці будуть просто неперевершеними! Але зауважте, що змішувати білки з тістом потрібно рухами «знизу вгору» або «зверху вниз», інакше тісто «сяде».