Олександрівський район
Суспільство

Співпраця, спрямована на погашення заборгованості

Співпраця, спрямована на погашення заборгованості
14 лютого на базі Олександрівського районного центру зайнятості відбулася чергова нарада з Управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Кіровоградським обласним центром зайнятості.
У заході також взяли участь представники Олександрівського районного відділу державної виконавчої служби Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Олександрівського районного центру зайнятості.

З метою погашення дебіторської заборгованості до Фонду загальнообов’язкового державного страхування на випадок безробіття, працівниками центру зайнятості спільно з відділом виконавчої служби систематично здійснюються виїзди за адресою проживання кожного боржника. Встановлюється місце отримання доходу для подальшого накладення стягнення на заробітну плату чи пенсію, або майнового стану боржників для здійснення арешту та опису майна, з подальшою реалізацією.

У ході наради встановлено, що в Олександрівському районному відділі державної виконавчої служби на момент проведення наради на примусовому виконанні знаходиться 8 виконавчих документів на загальну суму більше 40 тисяч грн. про примусове стягнення коштів з боржників, примусово стягнено близько одинадцяти тисяч гривень, з іншими проводяться виконавчі дії.

За результатами наради визначено напрямки взаємодії та підвищення її ефективності, спрямованої на повне виконання судових рішень з урахуванням всіх можливостей встановлених Законом України «Про виконавче провадження».

"ВК" у PDF