Олександрівський район
Суспільство

Ми довго будемо пам’ятати, вам забути не дамо

Ми довго будемо пам’ятати, вам забути не дамо
Щороку 15 лютого відзначається річниця виведення радянських військ із Афганістану.
У Красносільській школі відбулася зустріч учнів з воїнами-афганцями «Ми довго будемо пам’ятати, вам забути не дамо!». Були запрошені вельмишановні гості: Цегельник Сергій Миколайович, Ткаченко Анатолій Миколайович, Коваленко Микола Іванович, Пономар Іван Васильович, Грига Володимир Юрійович, військовий комісар Олександрівського районного військового комісаріату підполковник Сергєєв Олексій Юрійович, голова районної організації товариства «Сприяння обороні України» Безсмолий Борис Сергійович.

Зі словами привітання, подяки виступив директор КЗ «Красносільське НВО» Ф.О.Шаповал, учні школи. До слова були запрошені Цегельник С.М., підполковник Сергєєв О.Ю..

Хвилиною мовчання і запаленням свіч учні, гості, вчителі вшанували загиблих воїнів. Потім для перегляду було представлено фільм «Біль та пам’ять Афганістану», автором цього шедевру є Безсмолий Б.С. Він прокоментував фільм, розказав про його створення, підбір матеріалу.

Ми дуже вдячні нашим воїнам-афганцям, гостям за ці прекрасні хвилини зустрічі і спілкування. Ми пам’ятаємо ваш подвиг, бо хто не знає минуло, той не знає свого майбутнього!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF