Знам’янський район
Суспільство

Успіх юних музикантів зі Знам'янки на обласному турі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Провесінь»

Успіх юних музикантів зі Знам'янки на обласному турі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Провесінь»
На базі Кіровоградського музичного училища та Кіровоградської дитячої музичної школи №2 ім. М.Ю. Мейтуса, місто Кропивницький відбувся обласний конкурс (відбірковий тур) на право участі у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних музичних інструментах «Провесінь», який відбудеться з 24 лютого 2017 року.
В конкурсі прийняли участь 52 вихованця з 16 навчальних мистецьких закладів області. Знам’янську дитячу музичну школу представляли переможці першого шкільного туру - Аліса Гіль ( учениця 5 класу по фаху сопілка, викладач Івасенко С.В., концертмейстер Коваленко Є.В.) та Єгор Почхуа ( учень 2 класу по фаху баян, викладач Шамаль Г.В.).

За результатами творчих змагань Гіль Аліса посіла І місце в своїй віковій категорії та рекомендована для участі у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних музичних інструментах «Провесінь». Почхуа Єгор отримав Диплом учасника та буде приймати участь у конкурсі за бажанням.

Голова журі Тетяна Радомирівна Солоха та члени журі: Смутко І.А., Онолова В.М., Гейченко М.І.,Карпенко В.А.,Дорошенко М.Є., Пасічинський М.В. привітали переможців, вручили дипломи та провели консультації з учнями та викладачами, побажали успіху на Всеукраїнському конкурсі "Провесінь", який 24 лютого збирає щорічний форум виконавців на народних інструментах з усієї України.

"ВК" у PDF