Новгородківський район
Суспільство / Афіша

Оголошується конкурс бізнес-проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва

Конкурс проводиться з 1 лютого до 30 листопада 2017 року.
Фінансова підтримка суб’єктам малого та середнього підприємництва, у т. ч. з числа учасників АТО, надається:

- безвідсотково на зворотній основі, терміном до 3-х років, для впровадження бізнес-проектів за принципом мікрокредитування, за умови цільового використання коштів, обов'язкового їх повернення та оформлення договорів гарантії повернення коштів;

- на безповоротній основі для здешевлення кредитів, отриманих у банківських установах для впровадження бізнес-проектів, у межах повної, або часткової компенсації суми відсотків по кредиту.

До участі у конкурсі допускаються бізнес-проекти, які передбачають створення нових робочих місць та відповідають пріоритетним напрямкам регіонального розвитку, та, зокрема:

• створення нових виробництв або розширення діючих виробництв з переробки сільськогосподарської продукції (у т. ч. молока, овочів, плодів, риби), виробництва продовольчих товарів, підприємств з виробництва інших видів продукції, товарів і послуг;

• створення сімейних ферм, тваринницьких комплексів (великої рогатої худоби, овець, кролів, птиці тощо);

• створення (розширення) видів послуг закладів побутового обслуговування населення у сільській місцевості;

• створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, створення чи модернізація (реконструкція) овочесховищ;

• розвиток овочівництва, садівництва;

• розвиток та підтримка малого підприємництва у сільській місцевості, зокрема, сільського зеленого туризму тощо;

• інше.

З переліком документів для участі у конкурсі та умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті "Кіровоградщина бізнесова" та в Регіональному фонді підтримки підприємництва у Кіровоградській області за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи (колишня Тімірязєва), 84, кімн. 417, 419, контактний телефон/факс:(0522) 24 08 86, (електронна адреса: rfpp@email.ua).

"ВК" у PDF