Знам’янський район
Суспільство

У Знам'янці створено більше 60 тимчасових робочих місць

 У Знам'янці створено більше 60 тимчасових робочих місць
У Знам'янці у минулому році створено 66 тимчасових робочих місць за посадою кур’єр для роботи з документами по оформленню субсидій
Організація і проведення громадських робіт завжди займала важливе місце в низці заходів центру зайнятості, оскільки сприяла пом’якшенню соціальної напруженості на ринку праці та забезпечувала фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними необхідної роботи.

Питання організації та проведення громадських робіт завжди на порядку денному у Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості. Особливо актуальним видом робіт на даний час є «інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій», так як стан призначення субсидій у регіонах на особистому контролі міністра соціальної політики України.

Впродовж 2016 року виділялися кошти з міського бюджету на проведення громадських робіт в управлінні праці та соціального захисту населення Знам’янської міської ради. Дані громадські роботи передбачають роботу з документами в громадських приймальнях для оформлення субсидій за спрощеним порядком.

За зверненням управління праці та соціального захисту населення міської ради в 2016 році за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та міського бюджету Знам’янським міськрайонним центром зайнятості організовано проведення громадських робіт. В управлінні праці та соціального захисту населення міської ради створено 66 тимчасових робочих місць за посадою кур’єр для роботи з документами по оформленню субсидій. Знам’янським міськрайонним центром зайнятості було працевлаштовані 67 осіб на ці роботи. Серед працевлаштованих є люди, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, в тому числі 3 особи з числа внутрішньо переміщених.

"ВК" у PDF