Онуфріївський район
Суспільство

Конференція ліги радіоаматорів

Конференція ліги радіоаматорів
Щорічна конференція відбулася 22 січня в місті Кременчук, в актовому залі вагонного заводу. За доброю традицією перед початком радіоаматори відвідали тематичну ярмарку де в неофіційній обстановці поспілкувалися та придбали необхідні радіодеталі та обладнання.
Не зважаючи на те, що багато радіолюбителів перейшли на апаратуру фабричного виробництва, частина продовжує працювати на трансиверах власного виробництва постійно їх модернізуючи.

Хоч спілка задумувалася для радіолюбителів Кременчука, але постійними та бажаними гостями на ній є жителі Онуфріївського, Світловодського та Олександрійського районів. Головуючий, Георгій Ігнатов, розповів присутнім про ту роботу, яка були виконана в минулому 2016 році, про кошти які були витрачені з членських внесків, намітив плани на поточний рік.

На закінчення були нагороджені кращі радіоаматори. Онуфріївчани Павло Кириченко та Сергій Ошека отримали кубки «Дніпра» за зайняті призові місця. Анатолій Калашнік з Олександрійського району отримав медаль за участь у змаганнях «Польовий день» на протязі 40 років. Під час цих змагань аматори працюють в польових умовах: у спеціально відведених місцях встановлюють намети, антени. Проведення змагань контролює судейська колегія.

Конференція ліги радіоаматорів

Приємно, що незважаючи на розвиток інтернету радіоспорт живе, він дає можливість фанатам цієї справи поспілкуватися, обмінятися досвідом.

Конференція ліги радіоаматорів

"ВК" у PDF